قرآن و اهل بیت علیهم السلام دو گوهر جدا نشدنی تا روز قیامت
با دقت نظر در روایت فراوانی که در منابع پیروان مکتب اهل بیت علیهم السلام و همچنین در کتب اهل تسنن یافت می شود، چنگ زدن به اهلبیت رسول خدا صلی الله علیه و آله موازی قرآن قرار گرفته در همه حالات سفارش موکد شده و تصریح شده است که این دو هم از جدا نمی شوند و تا روز قیامت در حوض کوثر بر رسول خدا صلی الله علیه و آله وارد شوند.
اما از طرفی با توجه به شهادت 11 امام معصوم و عدم حضور فیزیکی آنان در عرصه پهناور گیتی، این سوال مطرح می شود که آیا جدایی بین قران و اهل بیت صلوات الله علیهم اجمعین صورت گرفته است و یا خیر؟
باید دانست که هیچ گونه جدایی بین قرآن و اهل بیت رخ نداده است چرا که وجود مقدس و منور بقیة الله الاعظم، حضرت مهدی موعود صلوات الله علیه طبق تصریح حدیث ثقلین که هیچ گونه جدایی نباید باشد، رابط بین اهل بیت با قرآن هستند و این ارتباط تا قیامت برقرار است.
ابن حجر از علمای متعصب اهل سنت پیرامون تمسک به قرآن و اهل بیت علیهم السلام با استناد به حدیث ثقلین چنین می نویسد:
«در حدیث ثقلین که نبی مکرم صلی الله علیه ما را تحریک و تشویق فرموده که تمسک کنیم به اهل بیت، این اشاره است به وجود اهل بیتی که اهلیت برای تمسک دارد که تا قیام قیامت از صفحه گیتی برداشته نمیشود همان گونهای که کتاب عزیز خدا هم این چنین است، و لذا اهل بیت موجب امنیت اهل زمین هستند... سپس کسی که چنگ زدن به او احقیت دارد، امام آنان و عالمشان یعنی علی بن ابی طالب [صلوات الله علیهما] می باشد آن هم به خاطر آنچه از زیادی علم و نتایج دقیق [علمی] او بیان کردیم...و بیان کردم که [پیامبر] او را در روز غدیر به آنچه که گذشت برتری بخشید».
صواعق المحرقه، ص 151